Hopp til hovedinnhold

Nyheter Agder

Finnes tros- og livssynsrasisme hos oss?

Nyheter Agder
FTL Domkirka 31. aug.jpg
Dette utfordrende spørsmålet stilte Forum for tro- og livssyn i en godt besøkt Domkirke i Kristiansand 31. august. Henrik Syse ledet samtalen med kveldens panel.

NYTT! Medlemsidene i Fri Tanke for Agder

Nyheter Agder
Forsside Agder høst 2020.PNG
Nytt medlemsblad (Fri Tanke) er i postkassene i disse dager. Her kan du lese medlemsidene for Agder regionlag elektronisk.

Bli kursleder for konfirmanter

Konfirmantkurs-Arendal-2016.jpg
Kan du tenke deg å jobbe med en gruppe nysgjerrige ungdommer?

Fører koronakrisen oss nærmere som mennesker eller skaper den avstand?

magne.PNG
Dagfinn Ullestad, regionlagsleder i Human Etisk Forbund, Agder samtaler med psykolog og grunnlegger av Flexid, Hildegunn Sarita Selle om disse tingene.

– Veien videre etter koronakrisen er å finne tilbake til oss selv

thumbnail3.jpg
Dagfinn Ullestad, regionlagsleder i Human Etisk Forbund, Agder samtaler med Kristiansandspolitikeren Abdullahi M. Alason.

Ledige plasser på humanistisk navnefest til høsten

Hjemmeside forside navnefest.jpeg
Humanistisk navnefest er en flott måte å ønske barn velkommen til verden, og er åpent for alle som ønsker en seremoni på et humanistisk grunnlag. Det er ledige plasser på navnefest i Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud til høsten.

Konfirmasjon i Agder | 2021

agder.jpg
Her finner du oversikt over de forskjellige Humanistiske konfirmasjonsseremoniene som arrangeres i Agder i 2021.

Undring i koronaens tid

Stjerneskudd-HEF-01164_1000.jpg
Mange er rystet og lurer på hva fremtiden vil bringe. Men midt i rystelsene har vi nå en unik mulighet til å stoppe opp og undre oss over hva livet egentlig dreier seg om. Den muligheten bør vi gripe. Vi har laget en ny Undringsløype med aktuelle spørsmål i disse korona-tider.

Nye konfirmasjonsdatoer i Agder til høsten 2020

konfirmasjon 2.jpg
17. mars avlyste vi alle vårens konfirmasjonsseremonier. I dag, to uker senere, tilbyr vi ny seremoni til alle våre konfirmanter!

Ønsker du å snakke med noen om det som berører deg i ditt liv nå?

Andreas livsveileder
De siste ukene har mange av oss opplevd store omveltninger i livet. Den trygge, forutsigbare og selvgående hverdagen har på mange måter blitt erstattet av usikkerhet, uro og uvante utfordringer på løpende bånd. Noen av oss kjenner kanskje på ensomhet. Andre bekymrer seg for fremtiden. Mens andre igjen kjenner på spørsmål rundt veivalg, mening og sårbarhet.