Hopp til hovedinnhold

Nyheter Agder

– Vår sønn skal vite hvorfor han fikk en Humanistisk navnefest

Nyheter Navnefest Nyheter Agder
Jens.jpg
For Gro Ingvardsen og Trine Lise Åvik er Humanistisk navnefest begynnelsen på sønnens opplæring i menneskerettigheter, etikk og fornuft.

Er du sosial, utadvendt og glad i å skape gode minner?

Nyheter Agder
Navnefest-Lillehammer.jpg
Human-Etisk Forbund, Kristiansand lokallag søker flere frivillige som vil være med å arrangere navnefest. Navnefestseremoniene arrangeres tre ganger i året, januar, mai og oktober, på Aladdin kulturhus. D

En hustrig januarkveld i Risør

Nyheter Agder
Sjamanen 2.jpg
Et lydteppe av eksotiske strupesang hilste de vel 30 fremmøtte velkommen til ei reise til den russiske republikken, Tuva.

Hva skjer når et menneske radikaliseres politisk?

Skrevet av Kristian Røssaak Nyheter Agder
Søren Lerche og Pelle Candal beskåret2.jpg
Mange ulike faktorer spiller inn når et menneske radikaliseres til voldelig ekstremisme. Noen faktorer ligger også i den enkeltes personlighet. Kristian Røssaak fra Human-Etisk Forbund deltok på seminar 6. desember om høyreekstremisme på Plattform, Arkivet i Kristiansand i samarbeid med RVTS (Norsk institutt for forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme)

Verden mer polarisert når det gjelder blasfemi

Freedom of thoughts report 2019.jpg
Åtte land har avskaffet blasfemilover siden 2015, mens andre land har gått motsatt vei. I dag presenteres Freedom of Thought Report 2019.

Har du tenkt på navnefest?

Hjemmeside forside navnefest.jpeg
Venter du barn i 2020 og ønsker navnefest for barnet ditt? Her finner du mer informasjon og link til påmeldingsidene våre.

Etikkseminar om klima og miljø

Nyheter Agder
klimabrølet_sandra blikås.jpg
Agder regionlag ønsker velkommen til ETIKKSEMINAR 26.-27. oktober om Klima og Miljø på Bokhotellet/ Lyngørporten mellom Risør og Tvedestrand Hva vet vi og hva kan det bety for livssynet vårt?

Humanistisk uke i Arendal

Nyheter Agder
Fordi alt vi trenger er hverandre.jpg
Under hele Humanistisk uke finner du på Arendal bibliotek og Froland bibliotek, den flotte bokpakken fra Humanist Forlag utstilt.

Har du lyst å engasjere deg i konfirmasjonsutvalget i Kristiansand?

Nyheter Agder
Konfirmasjon seremoni Grimstad 2017 - HEF Grimstad FB.jpg
Konfirmasjon er Kristiansand lokallag sin største aktivitet. Det er for 2020 satt opp 4 seremonier i Kilden teater – og kulturhus. Det er satt opp 12 kurs. Alt arbeidet er koordinert og styrt av et eget utvalg. Nå ser vi etter nye frivillige til å fylle disse vervene.