Hopp til hovedinnhold

Nyheter Agder

Lurer kristne som ikke våger å stå opp mot urett på om Gud er enig?

Skrevet av Kristian Røssaak Nyheter Buskerud Nyheter Vestfold Nyheter Telemark Nyheter Agder
ytringsfrihet.jpg
I ett innlegg i Agderposten skriver Kristian Røssaak, organisasjonsrådgiver i Human-Etisk Forbund om flokkmentalitet og oppfordrer til kritisk granskning av alle ideer og oppfatninger.

Ulver i USA og ensomme, unge menn

Skrevet av HEF Kristiansand ved Kim Bredesen Nyheter Agder
Skinintrony.jpg
Kvelden før valget i USA arrangerte lokallaget i Kristiansand filmvisning og paneldebatt hvor tema var høyreekstreme bevegelser. I løpet av kvelden ble både holdninger og rekruttering til slike miljøer belyst av et mangfoldig panel: en som dypdykker i ekstremistiske miljøer på nettet, en som forsker på høyreradikale og en aktivist som kjemper mot høyreekstremisme.

Nye blikk på utenforskap, mangfold og tilhørighet

Nyheter Agder
Forside nye blikk.jpg
Under overskriften "Nye blikk på utenforskap, mangfold og tilhørighet" inviterte Plattform, Agder fylkeskommune og RVTS (regionalt ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging) til seminar 31. oktober i Kristiansand. Organisasjonsrådgiver Kristian Røssaak rapporterer fra arrangementet

Farmen som livssynsfelleskap

Skrevet av Kritian Røssaak med organisasjonsrådgiver i Agder Nyheter Buskerud Nyheter Vestfold Nyheter Telemark Nyheter Agder
Farmen tv2.jpg
Kristian Røssaak, organisasjonsrådgiver i Agder har skrevet innlegg i Fædrelandsvennen hvor han lurer på om religiøse spørsmål engasjerer den norske offentligheten. Les hele innlegget under

Finnes tros- og livssynsrasisme hos oss?

Nyheter Agder
FTL Domkirka 31. aug.jpg
Dette utfordrende spørsmålet stilte Forum for tro- og livssyn i en godt besøkt Domkirke i Kristiansand 31. august. Henrik Syse ledet samtalen med kveldens panel.

NYTT! Medlemsidene i Fri Tanke for Agder

Nyheter Agder
Forsside Agder høst 2020.PNG
Nytt medlemsblad (Fri Tanke) er i postkassene i disse dager. Her kan du lese medlemsidene for Agder regionlag elektronisk.

Bli kursleder for konfirmanter

Konfirmantkurs-Arendal-2016.jpg
Kan du tenke deg å jobbe med en gruppe nysgjerrige ungdommer?

Fører koronakrisen oss nærmere som mennesker eller skaper den avstand?

magne.PNG
Dagfinn Ullestad, regionlagsleder i Human Etisk Forbund, Agder samtaler med psykolog og grunnlegger av Flexid, Hildegunn Sarita Selle om disse tingene.

– Veien videre etter koronakrisen er å finne tilbake til oss selv

thumbnail3.jpg
Dagfinn Ullestad, regionlagsleder i Human Etisk Forbund, Agder samtaler med Kristiansandspolitikeren Abdullahi M. Alason.