Hopp til hovedinnhold

Livsveiledning

Lindrende behandling og omsorg

Nyheter Høringer Livsveiledning
Høringssvar.jpg
Human-Etisk Forbund mener konsekvensen av en livssynsdemografi i endring må være at livssynstjenesten i offentlige institusjoner suppleres med representanter fra andre livssyn. Vår erfaring er at for å «matche» prestenes kompetanse, er det nødvendig med stillinger for høyt kvalifiserte ansatte.

Forsvaret ansetter ny felthumanist!

Nyheter Livsveiledning
happyhuman.jpg
Ansettelsen av Norges første felthumanist har vært en suksess. Nå søker Forsvaret etter enda en felthumansist, som skal ha tilholdssted i Bardu, Tromsø.

Den åpne samtalen

Nyheter Livsveiledning
andreas-livsveileder-tonsberg.jpg
Trenger du noen å snakke med om livsnære temaer? Står du midt oppi en eksistensiell krise, eller bærer du på følelser som du ønsker å få mer klarhet i? Nå har Human-Etisk Forbund fått på plass en livsveileder i Tønsberg, og han kan hjelpe deg med å finne ut mer om hva du står i.

Ikke bare ateister som vil oppleve det vanskelig at det kommer en prest

Skrevet av Christian Lomsdalen - nestleder i Human-Etisk Forbund Nyheter Det offentlige skal møte alle livssyn likt Livsveiledning
Det er ikke uventet, men synd at Vårt Land støtter dagens ordning hvor prester ofte er de som kommer med dødsbudskap.

Møt Norges første studenthumanist!

Lone E Knutsen_Foto Tone Solhaug_05.jpg
Lone Ellingvåg Knutsen skal jobbe heltid med livssynsbetjening som studenthumanist ved Høgskolen i Volda. – Dette er drømmejobben, sier hun.

Møt Norges første felthumanist

Felthumanist-Ida-Helene-Henriksen_Foto-Anja-Bratt.jpg
1. februar tiltrer Ida Helene Henriksen stillingen som felthumanist i Forsvaret, og med det er feltprestenes monopol forbi.